دفتر کاریابی بین المللی

برگزار کننده 6 سمینار تخصصی کار و زندگی در کشور استرالیا www.aryanaco.com

مقام سوم در ایران

کسب کاریابی بین المللی برتر و مقام سوم در ایران در سال 1394Business Top international agencies

کار و زندگی دراسترالیا

برگزار کننده 6 سمینار تخصصی کار و زندگی در کشور استرالیاBusiness Top international agencies

کاریابی بین المللی

برگزار کننده 6 سمینار تخصصی کار و زندگی در کشور استرالیا www.aryanaco.com

مقام سوم در ایران

کسب کاریابی بین المللی برتر و مقام سوم در ایران در سال 1394Business Top international agencies

Image result for ‫ویزای استرالیا‬‎

اخذ ویزای اسکیلدورکر یا همان تخصص و حرفه استرالیا از متداول ترین روش های ورود به استرالیا می باشد .اما لازم به ذکر است که شخص می بایست امتیازات لازم را داشته باشد و در حال حاضر مجموع امتیازات مورد نیاز برای هر فرد 60 می باشد . ویزاهای اسکیلدورکر به 3 ساب کلاس تقسیم می شود که در ادامه توضیجات لازم داده خواهد شد و شرایط اعلام شده ، شرایط الزامی برای همه ویزاهای  مهارتی و تخصصی استرالیا  است

 

 

 

 

 

aus-sk-td

 

 

ویزای مهارت و تخصص ساب کلاس 189   

                                            

Image result for ‫ویزای 189 استرالیا‬‎

 

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬مستقل،‭ ‬ساب‌کلاس ۱۸۹ :

  • سن‭ ‬بایستی‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬‌IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬دیگر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حداقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭*‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭. ‬

  • داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬یا‭ ‬SOL‭. ‬

‭* ‬برای‭ ‬اینکه‭ ‬بتوانید‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬مستقل‭ ‬و‭ ‬بدون‭ ‬نیاز‭ ‬به‭ ‬حمایت‭ ‬ایالتی‭ ‬یا‭ ‬کارفرما‭ ‬ویزا‭ ‬بگیرید،‭ ‬رشته‭ ‬شغلی‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬مشاغل‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭ ‬استرالیا‭ ‬که‭ ‬لیست‭ ‬SOL‭ ‬نامیده‭ ‬می‌شود،‭ ‬موجود‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

برخی‭ ‬امتیازات‭ ‬دارندگان‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬این‭ ‬ویزا‭:‬

  • در‭ ‬هر‭ ‬جای‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائمی‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬کار‭ ‬کنید
  • در‭ ‬مدارس‭ ‬یا‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬استرالیا،‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬استرالیایی،به‭ ‬صورت‭ ‬رایگان‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬با‭ ‬هزینه‭ ‬بسیار‭ ‬پایین،‭ ‬تحصیل‭ ‬کنید‭ ‬
  • از‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ ‬یا‭ ‬دارویی‭ ‬رایگان‭ ‬استرالیا‭ (‬Medicare‭) ‬برخوردار‭ ‬شوید
  • به‭ ‬بیمه‭ ‬بیکاری‭ ‬و‭ ‬بازنشستگی‭ ‬استرالیا‭ ‬دسترسی‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • برای‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ (‬Citizenship‭) ‬تقاضا‭ ‬دهید‭ ‬و‭ ‬پاسپورت‭ ‬استرالیایی‭ ‬بگیرید
  • همسر،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬مهاجرت‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬تمام‭ ‬امتیازاتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬دارید،‭ ‬برخوردار‭ ‬شوند‭.‬

مدت‭ ‬اعتبار‭ ‬‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭: ‬‭ ‬

  • ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‬‬ اقامت‭ ‬دائم‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬شهروند‭ (‬Citizen‭) ‬استرالیا،‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬نامحدود‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬مسافرت‭ ‬و‭ ‬واردشدن‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬از‭ ‬تاریخ‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • چنانچه‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬شما‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬نشوید‭ ‬و‭ ‬بخواهید‭ ‬باز‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬شوید‭ ‬لازم‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭ ‬که‭ ‬یک‭ ‬ویزای‭ ‬مخصوص‭ ‬با‭ ‬نام‭ ‬‮«‬ویزای‭ ‬بازگشت‮»‬،‭ ‬برای‭ ‬اجازه‭ ‬ورود‭ ‬بعدی‭ ‬خود‭ ‬بگیرید‭. ‬

 ویزای  مهارت و تخصص با اسپانسر ایالتی - ساب کلاس  190

Image result for ‫ویزای استرالیا‬‎

شرایط‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬کاملا‭ ‬مشابه‭ ‬ویزای‭ ‬۱۸۹‭ ‬می‌باشد‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬تفاوت‭ ‬که‭ ‬جهت‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬از‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬بگیرید‭. ‬داشتن‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬۵‭ ‬امتیاز‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬امتیاز‭ ‬برای‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬امتیازشان‭ ‬از‭ ‬۶۰‭ ‬کمتر‭ ‬است،‭ ‬می‌تواند‭ ‬مفید‭ ‬باشد‭. ‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬دریافت‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰

  • سن‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬سایر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • اسپانسر‌شدن‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حد‭ ‬اقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭*‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭. ‬

  • داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬لیست‭ ‬های‭ ‬مشاغل‭ ‬استرالیا

‭* ‬برای‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬یا‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬باشد،‭ ‬بلکه‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬می‌تواند‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۲‭ ‬یا‭ ‬همان‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬‭ ‬نیز‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

برخی‭ ‬امتیازات‭ ‬دارندگان‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰:

  • در‭ ‬هر‭ ‬جای‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائمی‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬کار‭ ‬کنید
  • در‭ ‬مدارس‭ ‬یا‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬استرالیا،‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬استرالیایی، به‭ ‬صورت‭ ‬رایگان‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬با‭ ‬هزینه‭ ‬بسیار‭ ‬پایین، تحصیل‭ ‬کنید
  • از‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ ‬یا‭ ‬دارویی‭ ‬رایگان‭ ‬استرالیا‭ (‬Medicare‭) ‬برخوردار‭ ‬شوید
  • به‭ ‬بیمه‭ ‬بیکاری‭ ‬و‭ ‬بازنشستگی‭ ‬استرالیا‭ ‬دسترسی‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • برای‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ (‬Citizenship‭) ‬تقاضا‭ ‬دهید‭ ‬و‭ ‬پاسپورت‭ ‬استرالیایی‭ ‬بگیرید
  • همسر،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬مهاجرت‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬تمام‭ ‬امتیازاتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬دارید،‭ ‬برخوردار‭ ‬شوند‭.‬

مدت‭ ‬اعتبار‭ ‬‬ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا:

  • این‭ ‬ویزا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬شهروند‭ (‬Citizen‭) ‬استرالیا،‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬نامحدود‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬مسافرت‭ ‬و‭ ‬واردشدن‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬از‭ ‬تاریخ‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • چنانچه‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬شما‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬نشوید‭ ‬و‭ ‬بخواهید‭ ‬باز‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬شوید‭ ‬لازم‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭ ‬که‭ ‬یک‭ ‬ویزای‭ ‬مخصوص‭ ‬با‭ ‬نام‭ ‬‮«‬ویزای‭ ‬بازگشت‮»‬،‭ ‬برای‭ ‬اجازه‭ ‬ورود‭ ‬بعدی‭ ‬خود‭ ‬بگیرید‭. ‬

تعهد‭ ‬کاری‭: ‬

  • این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬تعهد‭ ‬کار‭ ‬برای‭ ‬فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬ویزا‭ ‬ندارد‭. ‬
  • تنها‭ ‬تعهد‭ ‬فرد‭ ‬به‭ ‬ایالت‭ ‬در‭ ‬رابطه‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬فرد‭ ‬بایستی‭ ‬‭ ‬در‭ ‬آن‭ ‬ایالت‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬زندگی‭ ‬کند‭.‬

‭* ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬هر‭ ‬ایالت‭ ‬برای‭ ‬اسپانسر‌کردن‭ ‬افراد،‭ ‬شرایط‭ ‬خاص‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬دارد‭. ‬

                                                                              

 ویزا مهارت و تخصص با اسپانسر ناحیه ای  - ساب کلاس  489

 

     Image result for ‫ویزای استرالیا‬‎                                                                                                                   

  • ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۸۹‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬Regional‭ ‬یا‭ ‬مناطق‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬چهار‭ ‬ساله‭ ‬می‌باشد،‭ ‬برای‭ ‬متقاضیانی‭ ‬میباشد‭ ‬که‭ ‬معمولا‭ ‬نتوانسته‌اند‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ویزاهای‭ ‬تخصصی‭ ‬مستقل‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬اینکه‭ ‬امتیازات‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬ویزاهای‭ ‬دائم‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی‭ ‬را‭ ‬ندارند‭.‬
  • داشتن‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬Regional‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬برای‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬امتیازشان‭ ‬از‭ ‬۶۰‭ ‬کمتر‭ ‬است،‭ ‬می‌تواند‭ ‬مفید‭ ‬باشد‭.‬
  • متقاضیان‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬شانس‭ ‬این‭ ‬را‭ ‬دارند‭ ‬که‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬اقامت‭ ‬در‭ ‬منطقه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬ایالت‭ ‬مربوطه‭ (‬به‭ ‬شرط‭ ‬آنکه‭ ‬۱۲‭ ‬ماه‭ ‬از‭ ‬آن‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬تمام‌وقت‭ ‬کار‭ ‬کرده‭ ‬باشند‭) ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭. ‬

‭ ‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬دریافت‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا با‭ ‬اسپانسر‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۸۹:

  • سن‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬سایر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • اسپانسر‌شدن‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حد‭ ‬اقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭*‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭. ‬

  • داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬لیست‭ ‬های‭ ‬مشاغل‭ ‬استرالیا

‭* ‬برای‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬یا‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬باشد،‭ ‬بلکه‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬می‌تواند‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۲‭ ‬یا‭ ‬همان‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬‭ ‬نیز‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

‭* ‬در‭ ‬صورتی‭ ‬که‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬همچنان‭ ‬شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬اخذ‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬را‭ ‬نداشته‭ ‬باشید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬تمدید‭ ‬طول‭ ‬مدت‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬خود‭ ‬اقدام‭ ‬نمائید‭.‬

‭ ‬امتیازات‭ ‬ویزای‭ ‬اسپانسری‭ ‬مناطق‭ ‬‮«‬‭ ‬کم‌جمعیت‮»‬‭:‬

  • به‭ ‬مدت‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬ناحیه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬ایالت‭ ‬مربوطه‭ ‬کار،‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬ادامه‭ ‬تحصیل‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • به‭ ‬اعضا‭ ‬خانواده‭ ‬شما‭ ‬نیز‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬زندگی‭ ‬در‭ ‬ناحیه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬مربوطه‭ ‬داده‭ ‬می‌شود
  • مسیر‭ ‬را‭ ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬برای‭ ‬شما‭ ‬هموار‭ ‬می‌سازد
  • همسر‭ ‬،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬شوند

 

 ویزای مهارت و تخصص موقت ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های خاص - ساب کلاس 476

 

 

                                                                                 

  • ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬موقت‭ ‬ویژه‭ ‬فارغ‌التحصیلان‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬خاص‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۷۶‭ ‬‭ ‬به‭ ‬فارغ‌التحصیلانن‭ ‬تعداد‭ ‬محدودی‭ ‬از‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬جهان‭ ‬که‭ ‬مورد‭ ‬تأیید‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬می‌باشند‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شغل‌های‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند،‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬کردن‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۱۸‭ ‬ماه‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭.‬
  • با‭ ‬در‭ ‬دست‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬هر‭ ‬زمانی‭ ‬که‭ ‬امتیازهای‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬بدست‌‭ ‬آوردید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬اقدام‭ ‬نمایید
  • اگر‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬رشته‌های‭ ‬مهندسی‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬کشور‭ ‬خودتان‭ ‬فارغ‌التحصیل‭ ‬شده‌اید‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬زمان‭ ‬فارغ‭ ‬التحصیلی‭ ‬شما‭ ‬بیش‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬نگذشته‭ ‬است،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬اقدام‭ ‬نمایید
  • متقاضیان‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬احتیاجی‭ ‬به‭ ‬پر‌کردن‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬را‭ ‬ندارند‭ ‬اما‭ ‬بقیه‭ ‬مدارک‭ ‬باید‭ ‬طبق‭ ‬درخواست‭ ‬تحویل‭ ‬داده‭ ‬شود‭.‬
  • این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬همراهان‌تان‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۱۸‭ ‬ماه‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬طول‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬اجازه‭ ‬سفر‌کردن‭ ‬،‭ ‬کارکردن،‭ ‬ادامه‭ ‬تحصیل‭ ‬و‭ ‬شرکت‭ ‬در‭ ‬کلاس‌های‭ ‬زبان‭ ‬را‭ ‬خواهید‭ ‬داشت‭ ‬

 

 



 

 

دفتر کاریابی بین المللی آریانا،خصوصی است و متعلق به وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی می باشد. دفتر آریانا صرفا راهنمای شما در پروسه اقدام جهت دریافت ویزا می‌باشد و صادر‌کننده ویزا نمی‌باشد. صدور ویزاها صرفا در اختیار و حوزه قانونی عملکرد «وزارت امور مهاجرتی استرالیا» می‌باشد. لطفا در نظر داشته باشید که رای نهایی صدور هر گونه ویزایی در اختیار «وزارت امور مهاجرتی استرالیا» می‌باشد. کلیه اطلاعات این وب سایت صرفا جهت اطلاع‌رسانی از کلیات ویزا ها می‌باشد و نباید صرفا با اتکا بر مطالب مندرج در این وب‌سایت، نسبت به دریافت ویزا اقدام نمایید.  

011-33604890-1    تماس

©1395 مجموعه حقوق این سایت متعلق به شرکت کاریابی بین الملی آریانا می باشد. هرگرونه نشر مطالب بدون هماهنگی ممنوع می باشد.