اروپا

اقامت و تحصیل www.aryanaco.com

ویزای خوداشتغالی

هنرمندان، ورزشکاران و کشاورزانBusiness Top international agencies

Business Top international agencies

کاریابی بین المللی

www.aryanaco.com

مقام سوم در ایران

کسب کاریابی بین المللی برتر و مقام سوم در ایران در سال 1394Business Top international agencies

Image result for ‫ویزای استرالیا‬‎

اخذ ویزای اسکیلدورکر یا همان تخصص و حرفه استرالیا از متداول ترین روش های ورود به استرالیا می باشد .اما لازم به ذکر است که شخص می بایست امتیازات لازم را داشته باشد و در حال حاضر مجموع امتیازات مورد نیاز برای هر فرد 60 می باشد . ویزاهای اسکیلدورکر به 3 ساب کلاس تقسیم می شود که در ادامه توضیجات لازم داده خواهد شد و شرایط اعلام شده ، شرایط الزامی برای همه ویزاهای  مهارتی و تخصصی استرالیا  است

 

 

 

 

 

aus-sk-td

 

 

ویزای مهارت و تخصص ساب کلاس 189   

                                            

Image result for ‫ویزای 189 استرالیا‬‎

 

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬مستقل،‭ ‬ساب‌کلاس ۱۸۹ :

  • سن‭ ‬بایستی‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬‌IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬دیگر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حداقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭*‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭. ‬

  • داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬یا‭ ‬SOL‭. ‬

‭* ‬برای‭ ‬اینکه‭ ‬بتوانید‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬مستقل‭ ‬و‭ ‬بدون‭ ‬نیاز‭ ‬به‭ ‬حمایت‭ ‬ایالتی‭ ‬یا‭ ‬کارفرما‭ ‬ویزا‭ ‬بگیرید،‭ ‬رشته‭ ‬شغلی‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬مشاغل‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭ ‬استرالیا‭ ‬که‭ ‬لیست‭ ‬SOL‭ ‬نامیده‭ ‬می‌شود،‭ ‬موجود‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

برخی‭ ‬امتیازات‭ ‬دارندگان‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬این‭ ‬ویزا‭:‬

  • در‭ ‬هر‭ ‬جای‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائمی‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬کار‭ ‬کنید
  • در‭ ‬مدارس‭ ‬یا‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬استرالیا،‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬استرالیایی،به‭ ‬صورت‭ ‬رایگان‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬با‭ ‬هزینه‭ ‬بسیار‭ ‬پایین،‭ ‬تحصیل‭ ‬کنید‭ ‬
  • از‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ ‬یا‭ ‬دارویی‭ ‬رایگان‭ ‬استرالیا‭ (‬Medicare‭) ‬برخوردار‭ ‬شوید
  • به‭ ‬بیمه‭ ‬بیکاری‭ ‬و‭ ‬بازنشستگی‭ ‬استرالیا‭ ‬دسترسی‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • برای‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ (‬Citizenship‭) ‬تقاضا‭ ‬دهید‭ ‬و‭ ‬پاسپورت‭ ‬استرالیایی‭ ‬بگیرید
  • همسر،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬مهاجرت‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬تمام‭ ‬امتیازاتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬دارید،‭ ‬برخوردار‭ ‬شوند‭.‬

مدت‭ ‬اعتبار‭ ‬‬‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭: ‬‭ ‬

  • ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‬‬ اقامت‭ ‬دائم‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬شهروند‭ (‬Citizen‭) ‬استرالیا،‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬نامحدود‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬مسافرت‭ ‬و‭ ‬واردشدن‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬از‭ ‬تاریخ‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • چنانچه‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬شما‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬نشوید‭ ‬و‭ ‬بخواهید‭ ‬باز‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬شوید‭ ‬لازم‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭ ‬که‭ ‬یک‭ ‬ویزای‭ ‬مخصوص‭ ‬با‭ ‬نام‭ ‬‮«‬ویزای‭ ‬بازگشت‮»‬،‭ ‬برای‭ ‬اجازه‭ ‬ورود‭ ‬بعدی‭ ‬خود‭ ‬بگیرید‭. ‬

 ویزای  مهارت و تخصص با اسپانسر ایالتی - ساب کلاس  190

Image result for ‫ویزای استرالیا‬‎

شرایط‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬کاملا‭ ‬مشابه‭ ‬ویزای‭ ‬۱۸۹‭ ‬می‌باشد‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬تفاوت‭ ‬که‭ ‬جهت‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬شما‭ ‬بایستی‭ ‬از‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬بگیرید‭. ‬داشتن‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬۵‭ ‬امتیاز‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬امتیاز‭ ‬برای‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬امتیازشان‭ ‬از‭ ‬۶۰‭ ‬کمتر‭ ‬است،‭ ‬می‌تواند‭ ‬مفید‭ ‬باشد‭. ‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬دریافت‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰

  • سن‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬سایر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • اسپانسر‌شدن‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حد‭ ‬اقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭*‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭. ‬

  • داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬لیست‭ ‬های‭ ‬مشاغل‭ ‬استرالیا

‭* ‬برای‭ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬یا‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬باشد،‭ ‬بلکه‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬می‌تواند‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۲‭ ‬یا‭ ‬همان‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬‭ ‬نیز‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

برخی‭ ‬امتیازات‭ ‬دارندگان‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی،‭ ‬سابکلاس‭ ‬۱۹۰:

  • در‭ ‬هر‭ ‬جای‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائمی‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬کار‭ ‬کنید
  • در‭ ‬مدارس‭ ‬یا‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬استرالیا،‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬استرالیایی، به‭ ‬صورت‭ ‬رایگان‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬با‭ ‬هزینه‭ ‬بسیار‭ ‬پایین، تحصیل‭ ‬کنید
  • از‭ ‬مراقبت‌های‭ ‬پزشکی‭ ‬یا‭ ‬دارویی‭ ‬رایگان‭ ‬استرالیا‭ (‬Medicare‭) ‬برخوردار‭ ‬شوید
  • به‭ ‬بیمه‭ ‬بیکاری‭ ‬و‭ ‬بازنشستگی‭ ‬استرالیا‭ ‬دسترسی‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • برای‭ ‬شهروندی‭ ‬استرالیا‭ (‬Citizenship‭) ‬تقاضا‭ ‬دهید‭ ‬و‭ ‬پاسپورت‭ ‬استرالیایی‭ ‬بگیرید
  • همسر،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬مهاجرت‭ ‬کنند‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬تمام‭ ‬امتیازاتی‭ ‬که‭ ‬شما‭ ‬دارید،‭ ‬برخوردار‭ ‬شوند‭.‬

مدت‭ ‬اعتبار‭ ‬‬ ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا:

  • این‭ ‬ویزا‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬است‭ ‬و‭ ‬همانند‭ ‬یک‭ ‬شهروند‭ (‬Citizen‭) ‬استرالیا،‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬نامحدود‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬اجازه‭ ‬مسافرت‭ ‬و‭ ‬واردشدن‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬از‭ ‬تاریخ‭ ‬اخذ‭ ‬ویزا‭ ‬می‌دهد‭. ‬
  • چنانچه‭ ‬در‭ ‬طی‭ ‬این‭ ‬۵‭ ‬سال‭ ‬شما‭ ‬شهروند‭ ‬استرالیا‭ ‬نشوید‭ ‬و‭ ‬بخواهید‭ ‬باز‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬یا‭ ‬خارج‭ ‬شوید‭ ‬لازم‭ ‬خواهد‭ ‬بود‭ ‬که‭ ‬یک‭ ‬ویزای‭ ‬مخصوص‭ ‬با‭ ‬نام‭ ‬‮«‬ویزای‭ ‬بازگشت‮»‬،‭ ‬برای‭ ‬اجازه‭ ‬ورود‭ ‬بعدی‭ ‬خود‭ ‬بگیرید‭. ‬

تعهد‭ ‬کاری‭: ‬

  • این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬تعهد‭ ‬کار‭ ‬برای‭ ‬فرد‭ ‬متقاضی‭ ‬ویزا‭ ‬ندارد‭. ‬
  • تنها‭ ‬تعهد‭ ‬فرد‭ ‬به‭ ‬ایالت‭ ‬در‭ ‬رابطه‭ ‬با‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬این‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬فرد‭ ‬بایستی‭ ‬‭ ‬در‭ ‬آن‭ ‬ایالت‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬زندگی‭ ‬کند‭.‬

‭* ‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬هر‭ ‬ایالت‭ ‬برای‭ ‬اسپانسر‌کردن‭ ‬افراد،‭ ‬شرایط‭ ‬خاص‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬دارد‭. ‬

                                                                              

 ویزا مهارت و تخصص با اسپانسر ناحیه ای  - ساب کلاس  489

 

     Image result for ‫ویزای استرالیا‬‎                                                                                                                   

  • ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۸۹‬که‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬Regional‭ ‬یا‭ ‬مناطق‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬چهار‭ ‬ساله‭ ‬می‌باشد،‭ ‬برای‭ ‬متقاضیانی‭ ‬میباشد‭ ‬که‭ ‬معمولا‭ ‬نتوانسته‌اند‭ ‬از‭ ‬طریق‭ ‬ویزاهای‭ ‬تخصصی‭ ‬مستقل‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬اینکه‭ ‬امتیازات‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬ویزاهای‭ ‬دائم‭ ‬با‭ ‬اسپانسر‭ ‬ایالتی‭ ‬را‭ ‬ندارند‭.‬
  • داشتن‭ ‬اسپانسرشیپ‭ ‬Regional‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬این‭ ‬۱۰‭ ‬امتیاز‭ ‬برای‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬امتیازشان‭ ‬از‭ ‬۶۰‭ ‬کمتر‭ ‬است،‭ ‬می‌تواند‭ ‬مفید‭ ‬باشد‭.‬
  • متقاضیان‭ ‬مهاجرت‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬با‭ ‬دریافت‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬شانس‭ ‬این‭ ‬را‭ ‬دارند‭ ‬که‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬اقامت‭ ‬در‭ ‬منطقه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬ایالت‭ ‬مربوطه‭ (‬به‭ ‬شرط‭ ‬آنکه‭ ‬۱۲‭ ‬ماه‭ ‬از‭ ‬آن‭ ‬را‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬تمام‌وقت‭ ‬کار‭ ‬کرده‭ ‬باشند‭) ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬اقدام‭ ‬نمایند‭. ‬

‭ ‬

شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬دریافت‭ ‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا با‭ ‬اسپانسر‭ ‬مناطق‭ ‬کم‌جمعیت،‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۸۹:

  • سن‭ ‬متقاضی‭ ‬باید‭ ‬کمتر‭ ‬از‭ ‬۵۰‭ ‬سال‭ ‬باشد
  • نمره‭ ‬حداقل‭ ‬۶‭ ‬در‭ ‬آزمون‭ ‬IELTS‭ ‬و‭ ‬یا‭ ‬معادل‭ ‬آن‭ ‬در‭ ‬سایر‭ ‬آزمون‌های‭ ‬زبان‭ ‬مثل‭ ‬TOFEL
  • انجام‭ ‬ارزشیابی‭ ‬مدارک‭ ‬تحصیلی‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬های‭ ‬مربوطه‭ ‬در‭ ‬استرالیا
  • اسپانسر‌شدن‭ ‬توسط‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬ایالت‌های‭ ‬استرالیا
  • داشتن‭ ‬حد‭ ‬اقل‭ ‬۶۰‭ ‬امیتاز

‭*‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬در‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬معیارهای‭ ‬مختلف‭ ‬ازجمله‭: ‬سن،‭ ‬مدرک‭ ‬تحصیلی،‭ ‬سابقه‭ ‬کار،‭ ‬میزان‭ ‬آشنایی‭ ‬به‭ ‬زبان‭ ‬انگلیسی،‭ ‬امتیاز‭ ‬جداگانه‭ ‬دارند‭. ‬

  • داشتن‭ ‬شغل‭ ‬در‭ ‬هر‭ ‬کدام‭ ‬از‭ ‬لیست‭ ‬های‭ ‬مشاغل‭ ‬استرالیا

‭* ‬برای‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬یا‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬باشد،‭ ‬بلکه‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬می‌تواند‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۲‭ ‬یا‭ ‬همان‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬‭ ‬نیز‭ ‬باشد‭. ‬

‭* ‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬می‌کند‭. ‬

‭* ‬در‭ ‬صورتی‭ ‬که‭ ‬بعد‭ ‬از‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬همچنان‭ ‬شرایط‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬اخذ‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬را‭ ‬نداشته‭ ‬باشید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬تمدید‭ ‬طول‭ ‬مدت‭ ‬ویزای‭ ‬موقت‭ ‬خود‭ ‬اقدام‭ ‬نمائید‭.‬

‭ ‬امتیازات‭ ‬ویزای‭ ‬اسپانسری‭ ‬مناطق‭ ‬‮«‬‭ ‬کم‌جمعیت‮»‬‭:‬

  • به‭ ‬مدت‭ ‬۴‭ ‬سال‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬ناحیه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬ایالت‭ ‬مربوطه‭ ‬کار،‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬ادامه‭ ‬تحصیل‭ ‬داشته‭ ‬باشید
  • به‭ ‬اعضا‭ ‬خانواده‭ ‬شما‭ ‬نیز‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬و‭ ‬زندگی‭ ‬در‭ ‬ناحیه‭ ‬‮«‬کم‌جمعیت‮»‬‭ ‬مربوطه‭ ‬داده‭ ‬می‌شود
  • مسیر‭ ‬را‭ ‬برای‭ ‬گرفتن‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬برای‭ ‬شما‭ ‬هموار‭ ‬می‌سازد
  • همسر‭ ‬،‭ ‬فرزندان‭ ‬و‭ ‬کسانی‭ ‬که‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬وابستگی‭ ‬کامل‭ ‬دارند،‭ ‬می‌توانند‭ ‬با‭ ‬شما‭ ‬به‭ ‬استرالیا‭ ‬وارد‭ ‬شوند

 

 ویزای مهارت و تخصص موقت ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های خاص - ساب کلاس 476

 

 

                                                                                 

  • ‬‬ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت‭ ‬موقت‭ ‬ویژه‭ ‬فارغ‌التحصیلان‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬خاص‭ ‬ساب‌کلاس‭ ‬۴۷۶‭ ‬‭ ‬به‭ ‬فارغ‌التحصیلانن‭ ‬تعداد‭ ‬محدودی‭ ‬از‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬جهان‭ ‬که‭ ‬مورد‭ ‬تأیید‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬می‌باشند‭ ‬و‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شغل‌های‭ ‬مورد‭ ‬نیاز‭ ‬استرالیا‭ ‬باشند،‭ ‬اجازه‭ ‬کار‭ ‬کردن‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۱۸‭ ‬ماه‭ ‬را‭ ‬می‌دهد‭.‬
  • با‭ ‬در‭ ‬دست‭ ‬داشتن‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬هر‭ ‬زمانی‭ ‬که‭ ‬امتیازهای‭ ‬لازم‭ ‬برای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬استرالیا‭ ‬را‭ ‬بدست‌‭ ‬آوردید،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬اقامت‭ ‬دائم‭ ‬اقدام‭ ‬نمایید
  • اگر‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬یکی‭ ‬از‭ ‬رشته‌های‭ ‬مهندسی‭ ‬دانشگاه‌های‭ ‬مورد‭ ‬نظر‭ ‬کشور‭ ‬استرالیا‭ ‬در‭ ‬کشور‭ ‬خودتان‭ ‬فارغ‌التحصیل‭ ‬شده‌اید‭ ‬و‭ ‬از‭ ‬زمان‭ ‬فارغ‭ ‬التحصیلی‭ ‬شما‭ ‬بیش‭ ‬از‭ ‬۲‭ ‬سال‭ ‬نگذشته‭ ‬است،‭ ‬می‌توانید‭ ‬برای‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬اقدام‭ ‬نمایید
  • متقاضیان‭ ‬این‭ ‬نوع‭ ‬ویزا‭ ‬احتیاجی‭ ‬به‭ ‬پر‌کردن‭ ‬فرم‭ ‬امتیازبندی‭ ‬را‭ ‬ندارند‭ ‬اما‭ ‬بقیه‭ ‬مدارک‭ ‬باید‭ ‬طبق‭ ‬درخواست‭ ‬تحویل‭ ‬داده‭ ‬شود‭.‬
  • این‭ ‬ویزا‭ ‬به‭ ‬شما‭ ‬و‭ ‬همراهان‌تان‭ ‬اجازه‭ ‬اقامت‭ ‬در‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬مدت‭ ‬۱۸‭ ‬ماه‭ ‬می‌دهد‭ ‬و‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬طول‭ ‬این‭ ‬مدت‭ ‬اجازه‭ ‬سفر‌کردن‭ ‬،‭ ‬کارکردن،‭ ‬ادامه‭ ‬تحصیل‭ ‬و‭ ‬شرکت‭ ‬در‭ ‬کلاس‌های‭ ‬زبان‭ ‬را‭ ‬خواهید‭ ‬داشت‭ ‬

 

 



 

 

آدرس گلستان:

گرگان، خيابان ولي عصر، نبش عدالت 45، مجتمع شهري، طبقه 5، واحد 15

آدرس مازندران:

ساری، بلوار امير مازندراني، ميدان كارگر، جنب دبستان شهيد قايمي

©استفاده از مطالب وب سایت با ذکر نام شرکت مهاجرت و کاریابی بین المللی آریانا مجاز است