• کانادا
  • استرالیا
  • دانمارک

اقامت از طریق تخصص و حرفه- نیوزلند چاپ
 

 

 

نیروهای کار متخصصی  که تمایل دارند در کشور نیوزلند مشغول به کار شوند باید شرایط ذیل را داشته باشند :  

 

 

شرایط عمومی نیوزلند:

 

 -    سن از 20 تا 55 سال (جهت ویزای کار تا 53 سال ) 

 

 

-    سلامت عمومی

 


-    عدم سوء پیشینه

 


-    زبان انگلیسی با نمره آیلتس  آکادمیک  یا جنرال overall  حداقل 6.5 حداقل امتیاز لازم جهت اقامت کاری

 

 

      در نیوزلند 100 می باشد تا در لیست pool  یا انتظار قرار بگیرد. اما اگر امتیاز شما  140 یا بالاتر باشد

 

 

ظرف مدت کوتاهی خواهیدتوانست اقامت کاری نیوزلند را کسب کنید.

 

 

جدول امتیازات:

1امتیاز کسب شده

فاکتور لازم

تا 30 امتیاز

سن

تا 20 امتیاز

تسلط به زبان انگلیسی

تا 15 امتیاز

سابقه کار

تا 20 امتیاز

سطح مدرک تحصیلی دانشگاهی

تا 5 امتیاز

زبان روم

تا 5 امتیاز متی

تحصیلات تمام وقت حداقل دو ساله در استرالیا

تا 5 امتیاز

تحصیل در مناطق محلی

تا 5 امتیاز

شرایط همسر

تا 5 امتیاز

استفاده از برنامه مهجرتی ایالتی

تا 10 امتیاز

اسپانسر توسط فامیل درجه یک

 

 

 

 
مجوعه حقوق این سایت متعلق است به شرکت کاریابی بین المللی و داخلی آریانا می باشد. تلفن: 33250169 - 33250699 (0151) ایمیل: info@aryanaco.com
طراحی وسایت: تارنمای پارسیان
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات